• BTH.se
  • English
  • Logga in

Extra underhåll 12 december

På måndag (12 december) kommer det att genomföras en uppgradering av BTH:s centrala lagringsmiljö (påverkar inte OneDrive).

Under dagen kan detta medföra kortare avbrott i åtkomsten till din personliga hemkatalog (J:). Om du har problem med åtkomst, försök igen om någon minut så bör det fungera.

Efter klockan 17:00 kommer åtkomsten att vara mer begränsad. För att minska riskerna för att förlora information bör ni stänga alla dokument/filer (Word, Excel osv) som ni sparar på er personliga lagringsyta.

==========================


BTH-appen för studenter
 

Mobilappen för BTH-studenter finns för Android och Iphone och du kan ladda ner den från Google Play och App store.
Om du har några frågor, vill lämna feedback eller förslag på utveckling av appen, skicka ett mail till bth_mobile_app@bth.se!
NOTISER
KALENDARIUM

Tipsa om händelse

Dina inställningar

Här kommer det senare finnas massa olika inställningar för ditt konto, men just nu kan du bara sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen
Ange personnummer eller akronym (abcd12) för den student du vill byta till. När du byter till och från en studentidentitet loggas. Skulle du utföra något  när du är student t ex anmäla till en tentamen som loggas det som om studenten gjort det samtidigt som loggen visar att det är du som Administrator som gjort det åt studenten.