• BTH.se
  • English
  • Logga in

Viktig information om LADOK

Med anledning av lokala förberedelser inför skiftet av vårt Ladok, måste vi stänga ner Ladoksystemet under helgen vecka 47.
Tjänster i Studentportalen som på något sätt kommunicerar med Ladok kan därför inte användas, exempelvis skriva ut intyg, registrering och se resultat.
 
Stängningen pågår mellan
fredag 24/11 kl 14.00 och fram till måndag 27/11 kl 08.00. 
 
Vi ber om ursäkt för den dåliga framförhållningen, men vi hoppas att ni har förståelse för våra nödvändiga åtgärder. 
Vid frågor om detta, kontakta gärna projektledaren för införandet av nya ladok karolina.tuvesson@bth.se 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

23 november- Planerat underhållsarbete nätverk

Torsdagen den 23 november mellan kl 20-21 är det ett extra servicefönster, under tiden kan nätverket på BTH vara helt eller delvis nere. 
 
========================================================================= 

NOTISER
KALENDARIUM

Tipsa om händelse

Dina inställningar

Du kan sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen
Ange personnummer eller akronym (abcd12) för den student du vill byta till. När du byter till och från en studentidentitet loggas. Skulle du utföra något  när du är student t ex anmäla till en tentamen som loggas det som om studenten gjort det samtidigt som loggen visar att det är du som Administrator som gjort det åt studenten.