• BTH.se
  • English
  • Logga in

Biblioteket

 Blekinge Tekniska Högskolas bibliotek

Välkommen till Biblioteket!
 

Som BTH-student har du tillgång till en mängd informationsresurser anpassade för din utbildning. Via  bibliotekets söktjänst Summon@BTH kan du hitta de flesta av våra miljontals artiklar, (e)tidskrifter, (e)böcker, databaser etc. Du har också direkt tillgång till våra e-resurser hemifrån med hjälp av ditt studentlogin.

Besök oss för att aktivera ditt BTH-kort som lånekort. Då kommer du också se att biblioteket har en varierande och inspirerande studiemiljö för enskilda studier, grupp- och projektarbete, webbmöten med mera.  

Kolla även in Skrivguiden.se för tips och råd kring akademiskt skrivande!

Mer information finns på Bibliotekets webbplats:

Bibliotekets hemsida
Ny student?
Summon@BTH
Databaser/e-resurser
Mina lån       
Mina reservationer
Boka en bibliotekarie
Distansbiblioteket
Publicera examensarbete i DiVA
Öppettider

 

Dina inställningar

Här kommer det senare finnas massa olika inställningar för ditt konto, men just nu kan du bara sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen
Ange personnummer eller akronym (abcd12) för den student du vill byta till. När du byter till och från en studentidentitet loggas. Skulle du utföra något  när du är student t ex anmäla till en tentamen som loggas det som om studenten gjort det samtidigt som loggen visar att det är du som Administrator som gjort det åt studenten.