• BTH.se
  • English
  • Logga in

Vad händer efter plugget?

Har du börjat fundera på livet efter studierna? Hur ska du försörja dig? Var ska du bo? Hur ska du hålla kontakt med studiekamraterna?

Student vilar på skrivbord

Vad ska du bli när du blir stor? Känns frågan igen? Det var säkert något du funderade på när du valde utbildning. Om du nu står i begrepp att lämna högskolan är det återigen en högaktuell fråga.

Oavsett vad du valde för utbildning har du nu en bra grundutbildning som har gett dig verktyg att angripa, strukturera och lösa problem. Det kommer du att ha stor användning av.

Med den här länksamlingen vill vi hjälpa dig en bit på vägen till att hitta drömjobbet.

Dina inställningar

Du kan sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen
Ange personnummer eller akronym (abcd12) för den student du vill byta till. När du byter till och från en studentidentitet loggas. Skulle du utföra något  när du är student t ex anmäla till en tentamen som loggas det som om studenten gjort det samtidigt som loggen visar att det är du som Administrator som gjort det åt studenten.