• BTH.se
  • English
  • Logga in

Präst vid Högskolan Campus Gräsvik

 

Präst Svenska kyrkan Karlskrona

Jenny Fogelström 

Mobil 070-3493642

Mail: jenny.fogelstrom@svenskakyrkan.se

https://www.svenskakyrkan.se/karlskrona/

 

https://www.svenskakyrkan.se/jourhavandeprast

Studietiden är en viktig tid i livet. Det är kanske första gången man flyttar hemifrån. Man träffar nya vänner och vidgar sina vyer. Man utvecklas och formas av nya erfarenheter och kunskaper.

 

Livet med studierna ställer också höga krav och ibland väcks tvivlen inför yrkesval och framtid. Då kan det vara skönt att vända sig till en utomstående. 

 

Studentpräst finns här för att lyssna på dig och samtala. Det finns inget facit till livet, men kanske kan vi tillsammans, med hjälp av varandra, nysta i alla tankar och frågor? 

 

Vi finns här för att kunna stödja och hjälpa alla studenter och anställda vid BTH. Alla är välkomna för att samtala om livet: oavsett nationalitet, identitet, studiepoäng, oavsett om du är troende eller ateist. Jag har absolut tystnadsplikt!

Dina inställningar

Du kan sätta på och stänga av administrations läget. Detta är avstängt från början och för tillfället krävs det att du sätter på det varje gång du loggar in om du vill editera i portalen
Ange personnummer eller akronym (abcd12) för den student du vill byta till. När du byter till och från en studentidentitet loggas. Skulle du utföra något  när du är student t ex anmäla till en tentamen som loggas det som om studenten gjort det samtidigt som loggen visar att det är du som Administrator som gjort det åt studenten.