Delta i Universums karriärundersökning

Fram till 23 januari kan du få rabatt hos e-learningplattformen Udacity och tävla om presentkort på Huuray. Vilka arbetsgivare passar dig bäst? Är ditt löneanspråk är rimligt? Ta reda på det och få dessutom en exklusiv professionell CV-granskning.

Vi vill bjuda in dig att delta i Universums årliga karriärundersökning som är ett samarbete mellan BTH och Universum. Undersökningen tar cirka 20 minuter att genomföra och innehåller frågor om bland annat utbildning, löneförväntningar, drömarbetsgivare och framtida karriärpreferenser.

Resultatet använder vi som underlag för att utveckla och anpassa våra aktiviteter för studenter och arbetsgivare med målet att skapa bästa möjliga förutsättningar för er att knyta kontakter och bygga nätverk inför livet efter examen.

Med Karriärtestet kan du se om ditt löneanspråk är rimligt, upptäcka vilka arbetsgivare som passar dig bäst, få en exklusiv professionell CV-granskning. Du får också rabatt hos e-learningplattformen Udacity och kan tävla om presentkort på Huuray.

9 januari 2023