Studieverkstaden

Studieverkstaden

Vill du ha hjälp att hitta nya studiestrategier? Tycker du att det är krångligt att skriva vetenskapligt? Studieverkstaden kan ge dig tips och råd kring studieteknik och hjälper dig att utveckla ditt akademiska skrivande. 

Vi erbjuder

  • Individuell handledning i akademiskt skrivande
  • Individuell handledning i studieteknik
  • Föreläsningar och workshoppar

Drop-in för snabba svar

Du är också välkommen till vår drop-in för enklare frågor om studieteknik och skrivande. Du kan även få hjälp med att planera din studievecka.

Biblioteket Campus Karlskrona, Havsörnen
Tisdagar och torsdagar klockan 11:00-13:00 fram till och med den 30 maj. Därefter har vi sommaruppehåll fram till och med den 30 augusti.

Via Zoom
Tisdagar klockan 11:00-13:00 fram till och med den 30 maj. Därefter har vi sommaruppehåll fram till och med den 30 augusti.

Gå vidare till Zoom.

Har du frågor eller vill boka handledning?

Kontakta studieverkstaden@bth.se.

Föreläsningar och workshoppar

Varje termin erbjuder vi föreläsningar och workshoppar med olika teman. Vårterminen 2024 börjar vi med lunchföreläsningar på Campus Karlskrona, medtag egen lunch.

Se aktuellt schema

Pluggtips

Det finns flera resurser du kan använda för att på egen hand lära dig nya studietekniker. Här hittar du alltifrån filmer om studieplanering till konkreta råd för hur du kan lägga upp strukturen för en uppsats eller en teknisk rapport.

Caroline Åkeborn, studieverkstaden BTH

 

Kontakt

Caroline Åkeborn

E-post: studieverkstaden@bth.se